BURDUR / MERKEZ - Ercan Akın Fen Lisesi

Nihat AVCI - Matematik Öğretmeni

27.05.1972 yılında Balıkesir ilinde doğdum. İlkokulu Ali hikmet Paşa İlkokulu’nda, ortaokulu Atatürk Ortaokulu, lise öğrenimini de Muharrem Hasbi Lisesi’nde tamamladım 1989 yılında Milli Eğitim Bakanlığı bursu almaya hak kazanarak, Dicle Üniversitesi Matematik Ana Bilim Dalına kayıt oldum. 1993 yılında Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilimleri Eğitim Fakültesi Matematik Ana Bilim Dalından mezun oldum.

Gaziantep ili Oğuzeli ilçesi Doğanpınar İlköğretim Okulu, daha sonra Van Başkale ilçesi Yatılı Bölge İlköğretim Okulunda matematik öğretmeni ve kısa süreli idareci olarak görev yaptım.

1998 yılında Karaman ili Karaman lisesine tayinim çıktı. 1999-2000 Eğitim Öğretim Yılında Karaman Milli Piyango Fen Lisesi’nde matematik öğretmeni olarak görev yaptım. 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı atamasıyla Karaman Anadolu Lisesi’ne atandım. 2010 yılında Burdur Fen Lisesi’nde görev yapmaya başladım.

Evli ve iki çocuk babasıyım.